El Llúpol és l’emblema del Cerkabirra des de l’any 2010. És un gegantó creat pels joves de l’Associació ‘El Cubell’ amb la intenció de ser lamascota i la imatge del Cerkabirra. El gegant es va estrenar desprès del concurs de beure en porró a l’edició del 2010 i el primer ball va anar a càrrec de la colla gegantera de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles.

El gegant segueix el mateix recorregut que els participants i va ballant al ritme de les xarangues. El nom ve donat a què el Llúpol és un dels principals ingredients de la cervesa. El Llúpol destaca per la seva gran panxa i uns ulls desorbitats així com un color de cabell com a homenatge al color de la cervesa rossa. Una altra de les característiques del gegantó són els braços que van volant mentre dóna tombs, espantant i donant cops a tot aquell que té a prop.

DESCARREGA’T LA PARTITURA DE LA CANÇÓ DEL LLÚPOL

PINTA EL LLÚPOL I POSA’T LA CARETA!

Descarrega’t els dibuixos per pintar del nostre gegantó Llúpol. Tens per triar un dibuix i fins i tot una careta que podràs pintar, retallar i posar-te-la el dia del Cerkanalla!.

Descarrega la làmina per pintar                                      Descarrega i pinta la careta del Llúpol