Música i circ al carrer: Cerkabirra 2019!

El Cerkabirra 2019 torna a oferir una programació on hi destaca la cultura i l’art al carrer. Des del matí i fins la matinada, hi haurà actuacions per a tots els gustos que ajudaran a donar ritme a la festa en tot moment. El típic correbars el pots trobar a molts pobles. Una festa que ho arrodoneixi amb una desena de concerts i espectacles gratuïts durant tot el dia, només la trobaràs a Cubelles.

A les 11 donaran el tret de sortida els espectacles amb el contacontes “Canalla, a la recerca del Llúpol!, a càrrec de Marta Vidal i Anna Poch. Seguidament arrencarà la música amb les veus del Cor Espiga XXI. Seguidament serà el torn de l’animador infantil Jaume Barri, amb el seu espectacle de música i ball per als més menuts.

Cap al punt del migdia serà el torn del “Concert Vermut” on es podrà gaudir del directe de The Kojaks. Un duet de luxe que interpretarà temes de jazz, swing, dixxie perquè gaudeixin els més balladors.

A la tarda, la jove companyia Katapulta, oferirà el seu espectacle Onírica el qual ens traslladarà al món dels somnis a través de vàries tècniques de circ.

A ritme de xaranga!
Aquest any seguim a tope! Seran 3 les xarangues del Cerkabirra! This Tracció, Atilik’s i Zebrass Marching Band sonaran pel centre de Cubelles per encomanar la festa a diferents racons del poble. No hi faltarà l’animació i la bogeria dels xanquers i el gegantó Llúpol!

Els concerts!
Un cop sigui fosc i tots tornem al recinte de la plaça del mercat, ens rebrà l’espectacle de foc Malabars Xtreme de la companyia Fire Connection, acompanyats de la percussió de Drum Beat.

Tot seguit, des de la sabana arribaran les ZeBRASS marching band per repartir el seu Groove des dalt de l’escenari. Aquesta brass band, amb la veu de Sílvia Martos “Virtsia” i Pau Jassanada “Buti” al capdavant, ens faran ballar a ritme de música jamaicana, el so de New Orleans i improvisacions.

Més tard, arribarà un dels moments més esperats de la nit, el concert de l’orquestra The Aguateques! Una banda amb moltes ganes de repartir molta festa i amb novetats molt molones! I per acabar-ho de rematar, les dj’s Señoras que pinchan tancaran la nit amb el seu estrafolari i música de ball sense complexes!