PARTICIPEU AL CONCURS DE PAELLES DEL CERKABIRRA 2019

Al migdia toca omplir la panxa, i no hi ha res millor que fer-ho amb un bon menjar casolà. Volem que ens demostris que ets un crack a la cuina i que el davantal et queda perfecte. Si vols, utilitza la recepta de la iaia, la de la tieta, la de l’oncle…però volem veure’t al Concurs de Paelles que organitzem amb la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria i Comerç i de Penedès Marítim.

Hi podeu participar tots els qui vulgueu, inscrits com a associacions, com a família o grup d’amics. L’objectiu (a part de llepar-se els dits) és crear un ambient festiu i familiar que engrandeixi la festa. Com a màxim, però, s’acceptarà la participació de 20 grups, per poder garantir que la festa surt de conya.

Us podeu inscriure a l’Oficina de Turisme de Cubelles i a la botiga Mirògràfic. El preu de l’inscripció és de 10 euros per grup. Si el dia 8 de juny, durant el Cerkabirra, encara queden places, també obrirem inscripcions a la mateixa Plaça del Mercat.

A partir de les 11h, el dia del Cerkabirra els xefs i ajudants podreu començar a preparar les vostres paelles, que hauran de ser cuinades amb un paeller de gas. No sigueu animalots i recordeu que queda prohibida la possibilitat de cuinar amb llenya per motius legals. Cada grup participant haurà de dur tots els estris de cuina i els ingredients que cregui oportuns, però cap d’ells podrà estar cuinat prèviament –excepte el caldo, que sí que podrà estar fet abans del concurs-.

La paella podrà ser cuinada seguint qualsevol recepta, bé sigui de carn, peix, verdures…o la què us inventeu. Mentrestant, l’organització us facilitarà un davantal per a què pugueu presumir de mestres cuiners. També us oferirà taules i cadires. Les paelles hauran d’estar a punt per tastar a les 14h, quan el Jurat, format per professionals de la cuina o experts en gastronomia, procedirà a fer la degustació per escollir la paella amb més bon gust i presentació

I, mentre el jurat delibera…tothom a dinar! Quan arribi el migdia i estiguis gaudint del concert vermut, ja no caldrà que marxis a corre-cuita patint per preparar alguna cosa per dinar. Aquest any, podràs cuinar i dinar allà mateix, i ho podràs fer en família. Què més vols? Necessites més motius per animar-te? No t’adormis, que hi haurà competència, eh? Vine a concursar i dinar però, sobretot, vine a participar d’una festa que és teva!