Música i circ al carrer: Cerkabirra 2018!

El Cerkabirra 2018 torna a oferir una programació on hi destaca la cultura i l’art al carrer. Des del matí i fins la matinada, hi haurà actuacions per a tots els gustos que ajudaran a donar ritme a la festa en tot moment. El típic correbars el pots trobar a molts pobles. Una festa que ho arrodoneixi amb una desena de concerts i espectacles gratuïts durant tot el dia, només la trobaràs a Cubelles. La música arrencarà a les 11.30h amb l’actuació del grup d’animació infantil Soni com Soni, que s’apoderarà de la Plaça del Mercat amb la seva música per la canalla.

Més tard, es donarà el tret de sortida al “Concert Vermut” on es podrà gaudir del directe de Los 3 Juanetes del Apocadixie. Un trio de luxe queinterpretarà temes de jazz, swing, dixxie perquè gaudeixin els més balladors.A la tarda, la companyia Potes Enlaire ens traslladarà al món del circ amb el seu espectacle d’acrobàcies “The games of tree”.

A ritme de xaranga!

Aquest any a tope! Seran 3 les xarangues del Cerkabirra! This Tracció, Atilik’s i La Gresca sonaran pel centre de Cubelles per encomanar la festa a diferents racons del poble. No hi faltarà l’animació i la bogeria de la companyia The Bestial Circus Band i la companyia Cirqueja!

Els concerts!

Un cop sigui fosc i tots tornem al recinte de la plaça del mercat, ens rebrà el foc del drac de Cubelles, el Viagrot. I seguidament serà el moment de seguir la festa i ballar a ritme de rumba amb el grup de versions Rumbalvins.I sense parar ni un moment, serà el torn de la precussió de Drum Beat acompanyats dels malabars de foc de Fire Connection.

Més tard, arribarà un dels moments més esparats de la nit, el concert de l’orquestra The Aguateques! Una banda amb moltes ganes de repartir molta festa i amb novetats molt molones! I per acabar-ho de rematar, els dj’s que tancaran la nit seran Serrallonga i Mamba Negra, acompanyats dels espectacles de circ i foc sobre de l’escenari de Fire Connection i la companyia Potes Enlaire.