La festa, a la plaça; el cotxe, al garatge; i els taxis…per dur-te a casa!

Cada any, des de l’organització del Cerkabirra, intentem posar totes les facilitats possibles per a què gaudeixis de la festa al màxim. Segur que més d’un any, entre la colla d’amics, us heu hagut de sortejar qui bevia refrescos i cervesa 0,0 perquè havia d’assumir el paper de conductor. O possiblement, al final de la festa, heu hagut de remoure cel i terra per aconseguir el telèfon d’un taxista que us portés a casa (amb el conseqüent temps d’espera…).

Aquesta vegada, des del Cubell, volem que la tornada a casa sigui més fàcil! Tu i la teva colla d’amics només us haureu de preocupar de passar-ho bé i deixar-vos endur per la disbauxa de la festa. Ja no caldrà que algú assumeixi el paper de conductor amb hores d’antelació ni que hagueu de buscar un taxista de la forma que sigui…perquè els taxis seran a tocar de la plaça.

El Cubell i el col·lectiu de taxistes de Cubelles hem acordat instaurar una parada de taxis al Carrer Raval del Torrent – Plaça Melcior Güell. Al llarg de tota la jornada podreu contractar els seus serveis i, si en algun moment no hi hagués vehicles suficients, disposarem de telèfons per a què pugueu agilitzar la vostra tornada a casa. Deixeu el cotxe a casa i a gaudir de la festa!