Ja tens a punt el teu conte ‘Canalla! A la recerca del Llúpol’? En Joan Turu serà al Cerkanalla per signar-te’l!

Un any més, el Cerkanalla dedicarà un espai a fer volar la imaginació a través del món dels contes. Aquest any, la màgia d’aquest acte pren un sentit més especial que mai, ja que en aquesta edició podrem escoltar de nou la història ‘Canalla! A la recerca del Llúpol!’ escrita pels germans Marta i Josep Vidal, i editada per l’Associació de Joves El Cubell. Després de l’èxit de la seva presentació el passat mes d’abril, el proper dissabte 19 de maig a les 11h podrem deixar-nos endur de nou per una història que ens mostra la mirada pura d’uns nenes i nenes que no tenen prejudicis i descobreixen l’encant que s’amaga rere un enorme gegant que viu amagat a dalt de tot de la muntanya.

Com a novetat, a més, el conte contes comptarà amb en Joan Turu, il·lustrador d’aquesta bonica història. En Joan, la Marta i el Josep seran a punt per signar els contes de tothom qui ho desitgi, mentre que, aquells que no hagin pogut adquirir el seu conte amb antelació, podran comprar-lo en un punt de venda habilitat dins el recinte del Cerkabirra.