Creativitat, dibuixos, tallers…tot a punt pel Cerkanalla!

Cada any, quan el recinte del Cerkabirra obre les seves portes, de retruc ens endinsem en un món de màgia, colors i creativitat: és el Cerkanalla! Centenars de nens i nenes esperen aquesta data per endinsar-se en una la plaça plena de tallers i activitats per a tots els gustos. Qui ho prova un any, repeteix segur!

 A partir de les 11h, el Cerkanalla es posarà en marxa amb tallers de circ, pintar cares, henna, mandales…i també hi haurà un gran espai de joguines de fusta on caldrà demostrar l’enginy i la traça per resoldre diversos trencaclosques. Tampoc hi faltarà el tradicional concurs de dibuix, d’on en sortirà el cartell de la propera edició de la festa. A diferència d’altres edicions, però, el guanyador no es farà públic el mateix dia, sinó que caldrà esperar al 26 de maig per conèixer el veredicte del jurat a través de les xarxes socials del Cubell i del Cerkabirra.

 Tot plegat, mentre tornarem a gaudir del conte ‘Canalla! A la recerca del Llúpol!’, que es podrà escoltar a partir de les 11 h. A més, els autors Marta i Josep Vidal, i l’il·lustrador Joan Turu signaran els exemplars de tothom qui ho desitgi i hi haurà un punt de venda per a què tothom pugui adquirir el seu exemplar.

 

Tallers, contes…i tampoc hi faltarà la música i l’animació. Després de l’èxit de l’any passat, els Soni com Soni no han dubtat a sumar-se a la festa per ballar en família i gaudir de la diversió d’una festa que és possible gràcies al suport del Centre de Suport Familiar Cucut, Azpiroz Estilistes, Rabab, Pau Marcè i a la col·laboració de les desenes de voluntaris que hi posen el seu granet de sorra. Per arrodonir-ho, només hi faltes tu! T’hi esperem! 😉