Pluja d’activitats pel Cerkanalla!

El Cerkabirra no seria el que és sense els somriures dels més menuts, que es converteixen en autèntics protagonistes durant tot el matí omplint les activitats del Cerkanalla. Desenes de voluntaris se sumaran a la festa per omplir la plaça del mercat de tallers i activitats per tots els gustos, on només hi ha un requisit: somriure i deixar-se endur per la màgia d’una festa única!

 

El Cerkanalla obrirà portes a les 10.30 h, quan es posarà en marxa tot un engranatge on és indispensable la col·laboració de l’Associació de Joves El Quintal, l’Agrupació de Balls Populars, el Centre de Suport Familiar Cu-Cut, l’acadèmia d’anglès Kids&Us i la Cooperativa ArqueoVitis. Gràcies a ells oferirem tallers de circ, caretes, mandales i activitats sensorials.

Tampoc faltarà el tradicional concurs de dibuix i el taller de pinta-cares, però aquest any ens hem engrescat i estrenem noves activitats. Esperem que tinguis ganes de conèixer experiències úniques, perquè hem preparat tallers de henna, percussió i arqueologia. Què? Us haureu de buscar una excusa molt bona per no venir des de primera hora, eh? Recordeu, us esperem el proper 13 de maig a partir de les 10.30 h a la plaça del Mercat de Cubelles!

A més, a les 11.15 h podreu gaudir de l’storytelling, el conte en anglès a càrrec de l’Acadèmia Kids&Us de Cubelles. Mentre que a les 12 h serà el torn de ballar, saltar i jugar amb la música del grup d’animació Soni com Soni.