Compartir a les xarxes les fotos del #cerkabirra17 pot tenir premi!

El Llúpol, els amics, somriures, cerveses, música, circ…el Cerkabirra t’ofereix infinitat de moments dignes d’immortalitzar amb el mòbil. De fet, no ho neguis…cada any has captat desenes de fotografies que després has publicat a facebook, twitter i instagram, on hi has posat algun filtre d’aquells molons que converteixen la foto en una autèntica obra d’art.

Un any més, t’animem a inundar la xarxa amb totes aquestes imatges, però sobretot volem que ho facis amb l’etiqueta #cerkabirra17. Si ho fas, pots tenir premi! Deixa anar la creativitat i ensenya a les teves amistats virtuals tot l’encant del Cerkabirra. Des de la plaça ben plena de gent a un petit detall del got de cervesa…tot forma part d’aquest món màgic que creem entre tots, i tot pot ser una imatge guanyadora del concurs.

Per participar-hi només cal que utilitzis l’etiqueta #cerkabirra2017 a les fotografies que pengis a l’instagram entre el dissabte 13 de maig a les 10h i el dimecres 17 a les 10h. Tindràs quatre dies sencers per compartir els teus records cerkabirrerus i demostrar la teva creativitat. Si, a part de l’etiqueta, anomenes el perfil del @cerkabirra, ens faràs molt feliç!

Hi haurà un únic guanyador, seleccionat per un fotoperiodista professional. L’escollit rebrà un pack del Cerkabirra i serà difós a través de tots els canals de comunicació de l’esdeveniment. El veredicte es coneixerà el 31 de maig.