Els Raggatunning tornen al Cerkabirra 2017

Sabíeu que els Raggatunning són el primer grup que va actuar al Cerkabirra de Cubelles, juntament amb La Pegatina, ara fa 10 anys?

Doncs sí, ho van fer el 7 de juny del 2008.

I des de llavors ens han visitat algun cop més. I amb els anys s’han convertit en el grup preferit dels assistents al Cerkabirra.

De fet, tant des del Cubell, com des dels propis Raggatunning ja teníem ganes de tornar a retrobar-nos.

Així que per fi ja els tornem a tenir aquí! Els Raggatunning actuaran al Cerkabirra 2017! A més presentaran el seu nou repertori!!!

Els Raggatunning són formació explosiva que reformula els grans hits de l’estiu, les sintonies televisives més populars i els ‘jingles” publicitaris amb sons llatins, tropicals, funkoides, “electro-latino” i discotequers.

Un directe calent molt ballable, que animarà i encendrà la nit del Cerkabirra.

Mireu sinó aquest vídeo:

 

I després dels Raggatunning serà el torn dels dj’s Mamba Negra & Serrallonga.

El Souley Bah i el Miquel Alcaraz, dj’s i activistes culturals, de sobres coneguts a la comarca del Garraf, estan ficats en tots els tinglados. S’han convertit en especialistes alhora d’animar festes majors, concerts i festivals.

El seus coneixements musicals, fan que les seves sessions siguin molt variades en estils musicals i vagin des cançons populars fins a les tendències més actuals. Que no pari la festa!