Cerkabirra: a ritme de xaranga!

Aquest any encara més! Seran 3 les xarangues del Cerkabirra! This Tracció, La Gresca i Atilik’s sonaran pel centre de Cubelles per encomanar la festa a diferents racons del poble.

Les acompanyaran l’animació de la companyia The Bestial Circus Band, aquets bojos vinguts de Valls que viatgen dalt d’un avió, volen en globus o són capaços de muntar dalt d’un flamenc.

Tampoc hi faltarà el gegantó Llúpol del Cubell, que amb els anys s’ha convertit en el símbol del Cerkabirra.  I al qual ja adoren tots els nens i nenes de Cubelles.

I, per si fos poc, també animaran el recorregut els xanquers de Cirqueja.

Algú us en dóna mes?

Diuen que qui ha viscut el Cerkabirra, l’any següent repeteix!

Aquí teniu les 3 xarangues del Cerkabirra 2017:

This tracció

La xaranga del moment! Els 9 músics de Vilanova i la Geltrú aporten frescor, energia i vitalitat vagin on vagin. En el seu repertori trobem les versions dels èxits més actuals passats per la batedora d’una brass band a ritme desenfrenat! Si no els heu vist mai, no perdeu l’oportunitat. Distracció en estat pur!

Xaranga La Gresca

La xaranga “La Gresca” del Vendrell és la de més trajectòria al Cerkabirra. Acompanya al Llúpol i fa ballar l’Antonio amb el seu paraigües. Amb un so potent, els seus 11 músics sempre tenen ganes de fer ballar, cantar i gaudir a tothom del seu espectacle. Representen l’essència i la vitalitat de les festes dels pobles. La seva interpretació del “Paquito el Chocolatero” és un dels moments àlgids del Cerkabirra. Si voleu festa, seguiu a “La Gresca”!

Atilik’s

Una nova xaranga assalta el Cerkabirra. Joves, dinàmics, versàtils i amb ganes de menjar-se el món. Prepareu-vos per seguir el ritme frenètic d’Atilik’s! Van a tope!