La il·lustradora Noelia Rueda, autora del cartell del Cerkabirra 2017

Noelia Rueda ha estat la il·lustradora encarregada de crear la imatge del Cerkabirra 2017, el qual se celebrarà el proper dissabte 13 de maig a Cubelles.

La il·lustració vol transmetre l’esperit del Cerkabirra a través de l’alegria i els colors. A la vegada, hi apareixen representats els elements més identificatius de la festa, com són el gegantó Llúpol, l’Antonio i el seu paraigües, les xarangues, els espectacles de circ i el toc d’humor amb el que van vestits els participants a l’acte.

D’aquesta manera, en el disseny del cartell queda palès el lema del Cerkabirra: “Art, cervesa i cultura al carrer”. Un acte participatiu, popular i gratuït, on s’ho passen d’allò més bé petits i grans. I és que diuen que qui ha viscut el Cerkabirra de Cubelles, l’any següent repeteix.

Perfil de Noelia Rueda
Es va graduar en Gràfica Publicitària a l’Escola Massana de Barcelona. El 2010 va estudiar enquadernació i tècniques d’impressió manual a l’escola Artez de Zwolle (Països Baixos). Al 2013 viatja a Brasil on s’uneix al projecte Galeria-Studio Pomelo treballant juntament amb l’artista Hugo Elias (Ninjahart) en Alt Paradís (Goiás). És al desembre de 2014 quan comença la meva carrera professional com a artista gràfica a la província de Barcelona. Actualment la seva casa-estudi es troba a Sitges (Barcelona). En aquesta pàgina web es troba un resum de la seva feina gràfic: fotografia, il·lustració, estampació artesanal, disseny gràfic, pintura i enquadernació.