Els elaboradors de cerveses artesanes, indispensables pel Cerkabirra

Durant el matí, el Cerkabirra és sinònim de dues coses: Cerkanalla i Birres artesanes. Mentre els més menuts es deixen endur per la creativitat, els grans podran endinsar-se un any més al món de l’elaboració de cervesa artesana gràcies a la cinquena edició d’una fira de petit format que reuneix productes vinguts d’arreu de Catalunya.

A través de set mestres cervesers, us convidem a descobrir tots els matisos i encants de les cerveses fetes en edicions limitades, lluny de les grans produccions industrials. Si teniu curiositats i us agraden els gustos excepcionals, segur que els expositors que reunirem no us deixaran indiferents.

Mentre gaudiu de la música i la màgia que inunda la plaça, atanseu-vos a conèixer Barret Cerveses (Granollers), HZT1L (Horta-Guinardó; BCN), Cervesa HOPe Artesana (Sant Sadurní d’Anoia), Cervesa Cràpula (Gavà), Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), Cerveses Lo Vilot (Almacelles) i la Cooperativa Arrossaires del Delta (Terres de l’Ebre). Segur que gràcies a ells mai més veureu (ni beureu) la cervesa de la mateixa manera!